Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
De golvende binnendecoratie - houtachtige aluminiumpanelen Dec 01, 2017

9.jpg

Talrijke golvende Wood-Like aluminiumpanelen wikkelen het hele interieur van een wijkcentrum in Shanghai, brengen de lokale gemeenschap bij elkaar en zorgen voor een warme en oprechte sfeer.

Onder de naam Underground Forest wordt het project van Wutopia Lab ontworpen als het laatste deel van de communityclub Onepark Gubei, die al andere ruimtes heeft voltooid, zoals fitness, yoga, spa, zwembad, koffie, kinderspeelplaats.


10.jpg


De ontwikkelaar wilde een meer "gesocialiseerde" ruimte creëren, met de nadruk op hoe gebouwen als een hulpmiddel te gebruiken, de betekenis van gemeenschapscentra te activeren onder de voorwaarde van restrictieve interne openheid, en de communicatie van buurten verder te bevorderen.


1.JPG


Het twee verdiepingen tellende gebouw, met een totale oppervlakte van 1000 vierkante meter, bestaat uit een conferentieruimte, een leeszaal, een bibliotheek voor kinderen, een galerij en een audiovisuele ruimte. Gelegen in Onepark Gubei - een high-end woonwijk en een vruchtbare plek in Shanghai - betreden bezoekers het gebouw met een enorme met hout beklede trap die ook kan worden gebruikt als een openbare ruimte om te selecteren en een snelle blik op de boeken te nemen.

7.jpg


De architecten wilden het idee van de vrije lees- en kunstscène door de binnenruimte creëren. Ze kregen de opdracht om het project dat al met de bouw was begonnen opnieuw te ontwerpen. Bij de specifieke implementatie gebruiken de architecten de meest redelijke en economische manier om in te grijpen in de ontwerpwijzigingen.

Zonder de oorspronkelijke structuur, bestemmingsplannen, normen en andere ontwerpbasis van de zaak te veranderen, voltooit de volledige ruimteomgeving zijn herboren. Op de entreeverdieping (bovenste verdieping), stijgt en verliest de kromming Wood Grain Aluminum Panel , wolkachtige kroonluchters kronkelen door de ruimte, alsof de groene binnenplaats is uitgenodigd voor de binnenkant en verfijnd om een ​​bosachtige vrije ruimte te vormen. Buurtbewoners kunnen het masker in het sociale leven verwijderen en hier een ontspannen communicatie hebben met een feestvreugde. 6.jpg

"Omdat mensen moeten zinken, hebben de architecten een groot zwart gebied gebruikt om de activiteit te verzwakken, en gebruiken ze zwart en licht om een ​​meer private, meditatieve ruimte in de vleugels en de badkamer te creëren," voegde de architecten toe .

De architecten wilden de meest mysterieuze sfeer van de badkamer creëren binnen de hele gemeenschap. Het buurtcentrum bereikte de visie van de architect op vrije communicatie en denken.

3.jpg


5.jpg