Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
Trap leuning geperforeerde aluminium panelen werken Jan 27, 2018

1.jpg

De in Beijing gevestigde Arch Studio heeft dit huis gerenoveerd in de wijk Dongcheng van de stad, en heeft een trap van geperforeerd staal toegevoegd om klimmen naar de top te maken als "naar de hemel lopen".

2.jpg

"Een deel van de vloerplaten van het oorspronkelijke gebouw is afgesneden, waardoor de trap werd omgezet in een lichtbundel die door alle binnenvloeren gaat", aldus de architecten. "Het natuurlijke licht reikt tot in de kelder door het dakraam en brengt de besloten binnenruimte tot leven."

3.jpg

De focale trap is opgebouwd uit stalen treden en geperforeerde leuningen en is ontworpen om te contrasteren met de bestaande grijze bakstenen gevel.

4.jpg

"Tijdens het lopen op de trap, kunnen mensen zin hebben om in de lucht te lopen", zeiden de architecten. "De kale bakstenen muur aan de achterkant van de trap wordt bewaard en besproeid met witte verf om micro-vergelijking van nieuw en oud te maken."

5.jpg

Arch Studio koos wit als het fundamentele kleurenschema in de rest van het pand en gebruikte houten "roosters" om verschillende delen af te bakenen.

6.jpg

"De kleur wit brengt de ruimte terug naar een zuivere en abstracte initiële toestand", aldus de architecten. "Het creëert het gevoel van een vloeiende ruimte door gebruik te maken van de veranderende lichten en buitenaanzichten."

7.jpg

"Roosters zijn verspreid over elke verdieping en creëren verschillende gedragsruimten voor thee drinken, gastvrijheid en lezen," vervolgden ze. "De introductie van rasters filtert het zicht, de verlichting en het uitzicht, waardoor het interieur zich kan ontdoen van interferentie en kan genieten van vrede en rust."

8.jpg

De kelder heeft een kantoor, woonruimtes op de begane grond en twee slaapkamers op het hoogste niveau. Toiletten bevinden zich op beide van de bovenste

9.jpg

Onlangs heeft Arch Studio opklapbare wanden toegevoegd aan een kunstgalerie in Beijing en gebogen glazen wanden geïnstalleerd die bamboe-geparkeerde binnenplaatsen omsluiten in een theehuis in een van de oude wijken van de stad.

10.jpg