Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
Winkelcentrum artistieke Wave aluminium Baffle plafondsysteem Aug 28, 2018


Winkelcentrum Wave aluminium hout graan Baffle plafondsysteem


Projectlocatie: Guizhou Xingyi, China

Projecttype: winkelcentrum

Projectgebied: 56.000 sq.

Jaar: 2016

Application Part: plafond, muur

Toepassing Product: aluminium behuizing, aluminium paneel

Leverancier van het product: Guangdong Bahe gebouw materialen Co., Ltd.

wave-shape-aluminum-panel.jpg


Guizhou Xingyi Shopping Mall atrium plafonds, het hele project wordt verrekend per schijf Bahe bouwmateriaal, veld meting, 3D ontwerp, CAD tekening, en zoals.


woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_01.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_02.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_03.jpg