Neem contact op met ons

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Toevoegen: Gebouw 51, 1850 Chuangyi tuin nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Huis > Nieuws > Inhoud
Nanchang Xili Centre Modern Zakelijk Gebouw Aug 20, 2018


xili-centre-architecture.jpg


Xili-centrum van Nanchang, gelegen op de centrale as van de CBD aan de rivier in de kern van Chaoyang-stad, grenst aan de Ganjiang-rivier in het westen, met uitzicht op de wolkenkrabbertoren van het Honggu-strand, aan de overkant van de rivier, en grenzend aan de Chaoyang-brug, gelegen aan de "brugtoren" van de brug, met de stedelijke verantwoordelijkheid van het vertegenwoordigen van het binjiang bedrijfsdistrict en het creëren van het gateway-herkenningspunt van chaoyang nieuwe stad. Als nieuw herkenningspunt ervaart het de stedelijke context van Nanchang en leidt het de toekomst van Nanchang.


xili-centre-business-building.jpg


De architectuur van het monument, als het historische ruimteknooppunt en de visuele magneet van de stad, moet bescheiden en vriendelijk genoeg zijn voor de stad en de omliggende omgeving, en organisch integreren met de stad en in harmonie leven terwijl het voortreffelijkheid nastreeft. Staand aan de oever van de Ganjiang rivier, toont het nieuwe commerciële monument van het Nanchang - Nanchang Xinli centrum, het tianhua ontwerp van het gehele proces, de esthetische waarde van een uitstekend ontwerp en oosterse wijsheid, en presenteert het uiterlijk en de functie van het oriëntatiepunt en de context, architectuur en stad, vorm en functie.


xili-centre-aluminum-veneer-canopy.jpg


Nanchang Xili-middentoren die direct landt, geen rokruimte. Het ontwerp van de onderkant van het gebouw houdt rekening met de algemene lay-out en de hoogte van het gebouw. De driedimensionale gebogen zware regen peng evenredig met het torenvolume van 200m, verspreid over 80m, 13m op het hoogste punt en 6m op het laagste punt, ziet eruit als een fladderend lint van de grond en is zeer dynamisch, in navolging van de opkomst van de toren en het creëren van een dynamische bodemruimte.


xili-centre-aluminum-cladding-ceiling-system.jpg


Om het effect van een enkele colonnade te bereiken, heeft de constructeur twee kleine stalen kolommen gebruikt om het effect van een enkele kolom te vormen. Afhankelijk van het optimale spatiëringeffect werden 6 groepen kolomplanning gebruikt. Om het effect van het oppervlak van de kap en de geleidelijke verandering van de doorsnede te bereiken, heeft de structurele ontwerper de vorm van het interne skelet gebruikt om eerst de straal uit te voeren en vervolgens de plaat buiten de straal uit te voeren, waardoor het effect van "air streamer".


xili-centre-aluminum-cladding-canopy.jpg


De zware regenkap stijgt geleidelijk vanaf het oppervlak en het gebogen dak wordt de perfecte overgang tussen het gebouw en de grond, met de dynamische kracht die overeenkomt met de gevel en het landschap. De zware regenkap lost de functionele eisen van in- en uitgang op en zorgt ook voor de onbelemmerde vuurring. Tegelijkertijd integreert het drainage en verlichting in het knooppuntontwerp. De gestroomlijnde vorm heeft een goede geleiding, die de dynamische kracht van de ringuitwisseling eromheen weerkaatst. Nanchang Xinli centrum begane grond ruimte in combinatie met landschapsontwerp, met een vriendelijke open houding ten opzichte van de stad